onsdag 19 december 2012

BRUNO

Vi har fått ett nytt brev/paket från barn som har tagit hand om vår björn Bruno. Han har besök ännu en klass i USA, Seattle/Washington. Barnen skrev och berättade om en skoldag som Bruno fick vara med dem på deras lektioner, lunch, raster och han fick även åka skolbuss med dem. Barnen hade skrivit ett fint brev till oss och även gjort ett litet fotoalbum med bilder på Bruno och barnen. Vi fick även några små presenter av dem, jättefina klistermärken och godis =)
De skickade även med Bruno i paketet så nu är han hemma hos oss igen. Men vi vill självklart skicka honom vidare på nya äventyr, för det är så roligt och spännande att få brev från andra.
Vi ska självklart skicka ett brev/paket till barnen i Seattle och vi skriver så att pennan glöder just nu. Vi ska skriva och berätta lite om Sverige och Östersund. Alla barn i klassen håller på att forska om något som är speciellt för Sverige eller Östersund och vi ska sedan skriva detta på engelska och skicka det till barnen i USA. Vi skriver om Storsjöodjuret, Messmöret, Badhusparken, Frösö Zoo och Globen. Barnen gör ett jättebra och fint arbete.
Vi fick tidigare i höst brev från en annan klass i Seattle, då fick alla barn i våran klass ett eller två brev skrivna av barnen i den klassen. Vi skrev självklart svar på dessa brev och barnen gjorde ett kanonjobb, de skrev jättefina brev och var duktiga på att översätta och hjälpa varandra. Önskemål från barnen är att vi även ska skicka med en tub med Messmör och kaviar och även lite godis till USA.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar