söndag 4 november 2012

Välkomna tillbaka

efter lovet. En vecka går fort och det är dags att återgå till vardagen igen. Jag hoppas att ni alla har haft en härligt lov och att ni nu har laddat med lite ny energi för att orka resten av höstterminen. Vi har många spännande lektioner och uppgifter framför oss. Veckan som kommer ser ut som en helt vanlig vecka, förutom att vi får besök till klassen. På onsdag kommer vår nya klasskamrat hit och hälsar på oss och på torsdag får vi besök av vår rektor, Lars-Ivar. I övrigt kommer vi att fortsätta vårt arbete med NTA-lådan och göra nya spännande experiment. Vi fortsätter även vårt arbete med Diamantjakten på svenskalektionerna. På SO-lektionerna kommer vi nu framöver arbeta om vår egen historia och göra vår egen tidslinje. Självklart kommer ni kunna läsa om vad vi gör här på bloggen!
Vill påminna er alla om att se över tiderna för utvecklingssamtalen (se tidigare inlägg) och meddela vilken tid som passar er bäst, samtalen kommer att genomföras under veckorna 45-47.

Innan lovet hade 2:orna Skogen i skolan och gjorde ett besök vid "Jättens grav" där gjorde de ett mycket spännande och intressant fynd. Nämligen denna spännande sten. Undrar vad det kan vara? Kanske ett forntida djur....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar