söndag 19 oktober 2014

Vecka 43

Så här ser vår kommande vecka ut...

måndag: Idrott, inne
tisdag: Storsjung
onsdag:
torsdag:
fredag: Bibliotek, FN-dagen

På tisdagen har vi ett gemensamt storsjung här på skolan. Denna gång delar vi upp oss i två grupper, F-3 och 4-5. Vi kommer att uppträda med en låt tillsammans med den andra ettan. Vi ska sjunga 206 ben, en låt som handlar om vårt skelett. Det passar bra nu när vi har tema "Människan" och vi precis har arbetat om just skelettet. Storsjung har vi på skolan ett par tillfällen per termin, detta för att skapa mer gemenskap på skolan och stärka vår "Vi-känsla" bland barnen och vuxna på skolan. Vid minst ett av dessa tillfällen sjunger vi låtar som är anknutna till våra terminsteman.

På fredag är det FN-dagen och detta kommer vi att uppmärksamma under veckan genom att arbeta med Barnkonventionen och prata om barnens rättigheter.

I övrigt är det en helt vanlig vecka vi har framför oss och på fredag får alla barn ett välförtjänt höstlov. Det är alltså ingen skola vecka 44, men fritids har öppet som vanligt för de barn som har behov av det.

Ni som inte har bokat in er på samtal för ert barn vill jag be er att göra det så snart som möjligt. Några tider har redan blivit uppbokade och jag försöker att uppdatera listan allt eftersom. Jag kommer inte att fylla på med nya tider utan det är just dessa tider som finns att tillgå. Om det absolut inte finns någon tid som passar vill jag att ni hör av er SNARAST!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar