söndag 25 augusti 2013

Välkommen till läsåret 2013/2014

Nu är sommarlovet slut och vi vill hälsa er alla tillbaka till skolan och läsåret 2013/2014. Vi hoppas att ni alla har haft en bra lov och att ni är redo för nya utmaningar.
Vi startade höstterminen med två härliga dagar tillsammans med era barn. Klassen är en årskurs 3 och består av 21 elever, 13 tjejer och 8 killar. Vi som arbetar tillsammans med era barn heter Anna, Maja och Thomas.
Vi började terminen med ett nytt startskott för vårt terminstema som denna termin är jord. Vi startade även upp vår gemensamma "resa" till Paris. Vi har märkt ut en slinga kring skolan där barn och vuxna tillsammans ska promenera och samla ihop kilometrar så att vi till slut kommer till Paris.
Här nedan kan ni se en liten kort film från vårt startskott:


Vi har målat av våra egna fötter som vi sedan ska dekorera vår ljushall med som en symbol för vår vandring. Där kan man även se flera skyltar med avstånd till olika platser som vi kan passera innan vi når Paris. 
Det var lite trixigt att måla av sina egna fötter så det var bra att ha en kompis i sin närhet som man kunde samarbeta med.

På fredagen passade vi på att gå ut i det fina vädret. Vi plockade massor av hallon som sedan fick bli en god paj som vi mumsade på innan vi gjorde helg. Mycket uppskattat hos eleverna!




Kommande vecka ser ut så här:
Måndag: Idrott, inget ombyte behövs
Tisdag: Bibliotek
Onsdag: Slöjd
Torsdag: Vanlig skoldag
Fredag: Vanlig skoldag


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar